Herečky

Abecedný zoznam - Herečky

10. října 2006 v 21:16 | Nessy
A
B
C
D
Daniela Alvarado
E
Eileen Abad
Eliana Lopez
Elluz Peraza
Emma Rabbe
F
G
Gabriela Spanic
Gaby Espino
Gimena Accardi
H
Helena Rojo
Hilda Abrahamz
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
X
Y
Z

Lucero

17. září 2006 v 16:11 | Nessy
Lucero
Nar: 29.augusta 1969, Mexico city, Mexiko
Celé meno: Lucero Hogaza León
Rodičia: Antonio Hogaza a Lucero Leon
* Je vydatá za známeho mexického speváka Manuela Mijaresa - svadba sa konala roku 1997.
* Spolu s manželom ma malého synčeka José Manuela - narodil sa 12. novembra 2001 a bol pokrstený 17. marca 2002
* Celé meno jej syna znie: José Manuel Mijares Hogaza
* Spolu s manželom nahrala aj titulnú pieseň k telenovele Právo na lásku
* Jej obľúbeným zvieraťom je delfín
* Obľúbenými spevákmi Sting a George Michael
* Obľúbené herečky: Marga Lopez a Silvia Pinal. Herci: Edward Norton a Pedro Infante
* Obľúbeným hudobným nástrojom je gitara a farbou fialová a oranžová
* Má brata Antonia
* Prezývajú ju Lucerito
* Obľúbené autá: Beetle a BMW
* Jej najobľúbenejšie telenovely: "Los ricos también lloran" a "Mundo de Juguete"
* Naj nápoj: voda bez ľadu
* Naj jedlo: pasta Alfredo a dezert: Cerálny syrový koláč. Naj ovocie: mango
* Naj reštaurácia - Mr. Chow v Los Angeles a bar: Coffee Nostalgia v Miami
* Najobľúbenjšou hračkou je Furby
* Medzi jej hobby patrí čítanie a opaľovanie sa - nalepšie naraz!
* Jej snom je, že raz bude lietať
* Naj film: Šiesty zmysel. Naj režisér: Spielberg a M. Night Shyamalayan
* Naj módni návrhári: Armani, Herve Leger a Favián Vergara
* najradšej sa oblieka do pohodlných a elegantných šiat
* Parfúm, ktorý používa: Issey Miyake
* Najobľúbenejším spisovateľom je Sidney Sheldon a najobľúbenejšími časopismi Shape a Muscle and Fitness
* A jej najobľúbenejšou historickou postavou je Ježiš Kristus
Filmografia:
"Alborada" (2005) Telenovela
Zapata - El sueńo del héroe (2004) film.... Esperanza
"Mi destino eres tú" (2000) Telenovela .... Andrea Sanvicente Fernández
"Teleton" (1998) Show .... hosť
"Lazos de amor" (1995) Telenovela .... María Guadalupe/María Fernanda/María Paula
"Parientes pobres, Los" (1993) Telenovela .... Margarita Santos
"Cuando llega el amor" (1990) Telenovela .... Isabel
Deliciosa sinvergüenza (1990) film
Quisiera ser hombre (1988) film .... Manuelita/Manuel
Escápate conmigo (1987) film
Fiebre de amor (1985) film
Delincuente (1984) film
"Chispita" (1983) Telenovela .... Chispita (Isabel)
Coqueta (1983) film
"Chiquilladas" (1982-1983) Show .... rôzne roly
DISCOGRAPHY:
Nuevo Amor (2002)
Mi Destino (2000)
Un Lucero en la México (1999)
Cerca de tí (1998)
Piel de Angel(1997)
Historia de un Romance (1997)
Solo pienso en tí (1997)
Lazos de Amor (1996)
Siempre Contigo (1995)
Carińo de mis Carińos (1994)
Veleta (1993)
Lucero de México (1992)
Con mi sentimiento (1990)
Cuéntame (1989)
Ocho Quince (1986)
Un pedacito de mí (1986)
Fuego y Ternura (1985)
Con tan pocos ańos (1983)
El (1982)
Spolu s manželom Manuelom Mijaresom:
Tehotná Lucero:
Lucero so svojim synčekom:
Lucero v detstve:
Lucero na obálkach časopisov:
Lucero s Enrique Iglesiasom:
 
 

Reklama
Reklama